Biolan kompostorit

Tulosta

Biolan Puutarhakompostori

Biolan puutarhakompostoriNoin 900 litran vetoisella Biolan Puutarhakompostorilla puutarha- ja käymäläjätteet jalostuvat tehokkaasti muhevaksi kompostiksi. Suuri, saranoitu kansi helpottaa kompostorin käyttöä.

Tiivis rakenne ja säädettävä ilmanvaihto ehkäisevät kompostimassan kuivumista ja vähentävät siten kompostin hoitotarvetta. Kompostori tyhjennetään helposti nostamalla se pois kompostin päältä.

Biolan Puutarhakompostori on valmistettu UV-suojatusta polyeteenimuovista, joka kestää erinomaisesti säävaihtelut ja pakkasen. Lisävarusteena on saatavana korroosion kestävä metallinen pohjakori, joka estää jyrsijöiden pääsyn kompostoriin.

Tilavuus 900 litraa. Mitat leveys 154 cm, korkeus 92 cm ja syvyys 106 cm. Paino 15 kg. Katso lisätietoja.

Biolan Pikakompostori 220

Biolan Pikakompostori 220Biolan Pikakompostori on tehokas kompostori keittiöjätteen ympärivuotiseen kompostointiin. Pohjastaankin lämpöeristetty kompostori on mitoitettu yhden perheen biojätteille.

Pikakompostorin patentoitu ilmanvaihtojärjestelmä tuo ilmaputkissa happea suoraan kompostimassan keskelle, mikä tehostaa kompostoitumista ja vähentää kompostin sekoittamisen tarvetta. Säädettävä ilmaventtiili ja kompostin lämpömittari helpottavat kompostin seurantaa ja hoitoa erityisesti talvella.

Pikakompostorin alaluukun kautta käyttövalmista katekompostia voidaan tyhjentää tuoreemman massan jäädessä jatkamaan kompostoitumista. Tiivis ja paksu rakenne estää jyrsijöiden pääsyn kompostoriin.

Tilavuus 220 litraa, 1-6 henkilölle. Mitat leveys 61 cm, korkeus 120 cm ja syvyys 61 cm. Paino tyhjänä 32 kg. Katso lisätietoja.

Biolan Pikakompostori 550

Biolan Pikakompostori 550Biolan Pikakompostori 550 on reilunkokoinen kompostori esimerkiksi taloyhtiöille, laitoksille tai useamman perheen yhteiskäyttöön. Kattavan lämpöeristyksensä ansiosta Pikakompostori on omiaan keittiöjätteen ympärivuotiseen kompostointiin.

Pikakompostorin patentoitu ilmanvaihtojärjestelmä tuo ilmaa suoraan kompostimassan keskelle, mikä tehostaa kompostoitumista ja vähentää kompostin sekoittamisen tarvetta.

Pikakompostorin alaluukun kautta katekompostia pääsee tyhjentämään jo parin kuukauden kompostoitumisen jälkeen. Katekomposti voidaan jälkikompostoida tai levittää monivuotisten kasvien juurelle 2-5- senttimetrin kerroksena vilkastuttamaan maan pieneliötoimintaa.

Tilavuus 550 litraa, 10 - 15 taloutta. Mitat leveys 88 cm, korkeus 120 cm ja syvyys 74 cm. Paino 54 kg tyhjänä. Katso lisätietoja.

Biolan Maisemakompostori Kivi

Biolan Maisemakompostori KiviMaisemakompostori Kivi on tarkoitettu puutarha-, keittiö- ja käymäläjätteen kompostointiin omakotitaloissa ja vapaa-ajanasunnoilla. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta se sulautuu pieneenkin pihaan.

Maisemakompostori on erittäin tukevarakenteinen ja kestää hyvin sään vaihteluja. Matala korkeus ja suuri saranoitu kansi helpottavat täyttämistä ja hoitoa. Maisemakompostorin pohja-altaaseen muotoillut ilmakanavat tuovat happea kompostorin pohjaosiin. Muutoin tiivis muotoilu estää kompostoria kuivumasta ja vähentää siten sen huollon tarvetta.

Kevyt lämpöeristys edistää kompostoitumisen jatkumista pitkälle syksyyn. Maisemakompostori tyhjennetään kääntämällä kompostisäiliö pois kompostimassan päältä.

Tilavuus 450 litraa. Mitat leveys 114 cm, korkeus 95 cm ja syvyys 95 cm. Paino n. 19 kg. Eristemateriaali polyeteenivaahto. Värit punagraniitti tai harmaagraniitti. Katso lisätiedot.

Kompostoritarvikkeet

Biolan Komposti- ja huussikuivike on puhtaasta, kuivatusta havupuunkuoresta ja turpeesta valmistettu rouhea seosaine kompostointiin ja kuivakäymälöihin. Se on tutkitusti hyvä seosaine kotitalouden biojätteiden kompostointiin. Säännöllinen kuivikkeen käyttö kompostissa pitää kompostimassan ilmavana ja varmistaa tehokkaan ja hajuttoman kompostoitumisen. Pakkauskoot 40 l. ja 135 l.

Kuivikeastia on kätevä kuivikkeen säilyttämiseen. Valmistettu kierrätysmateriaalista.

Biolan Kompostiheräte on luonnon raaka-aineista valmistettu kompostointiaine. Heräte tehostaa kompostoitumista ja nopeuttaa talous- ja puutarhajätteen lahoamista ravinnearvoiltaan tasapainoiseksi kompostimullaksi. Pakkauskoot 1,2 l. ja 6 l.

Biolan Kompostimöyhennin on valmistettu lasikuituvahvistetusta polypropeenista, joten se ei syövy eikä hapetu aikojenkaan kuluessa. Pystysuoran sekoitusliikkeen ansiosta kapean möyhentimen käyttö onnistuu kevyesti ja selkää rasittamatta.

Lisätietoja kompostoritarvikkeista tästä.

Biolan komposti-ja huussikuivikeBiolan KompostikuivikeastiaBiolan KompostimöyhenninBiolan Kompostiheräte

 

Huoltomaailma on Biolanin valtuuttama ympäristötuotteiden myynti-, asennus- ja huoltoliike.
Toimitamme Biolan kompostorit kotiintoimitettuna käyttöpaikalle laitettuna. Annamme mielellämme lisätietoja.

Ota yhteyttä!

Tarjouspyyntö

Toteutus Pirpoike, Design by Joomla 1.6 templates