Liikkumisen apuvälineet

Tulosta

ESLAn kotimaiset liikkumisen apuvälineet kotiin toimitettuna, käyttöönottohuolto tehtynä ja käyttäjän mitoille säädettynä meiltä!

Esla rollaattoriEsla rollaattori

Kävelypyörä eli rollaattori

ESLA-Kävelypyörä on hyvä tuki sisällä ja ulkona liikuttaessa. Sen istumatasolla on mukava levähtää ja tavaroitakin mahtuu mukaan. Kävelypyörässä on puhkeamattomat renkaat ja pitävät jarrut. Taitettuna se mahtuu helposti pieneenkin tilaan. Kävelypyörän takuu on 3 vuotta!
Katso kuvat ja lisätiedot.

Hinta kotiin toimitettuna alk. vain 339,- euroa!

 

 

Esla citypotkuri Esla citypotkuri

Potkupyörät

ESLA-Citypotkuri on kaupunkilaisten toivomuksesta kehitetty lyhyempi potkupyörä. Se mahtuu hyvin hissiin ja sillä on näppärä liikkua ostoksilla myös liikkeiden sisällä. Citypotkuria on mukava käyttää, siinä on kevyesti toimivat vannejarrut sekä seisontajarru. Jokaiseen Citypotkuriin kuuluu vakiovarusteena tilava tavarakori, istuin, lokasuojat, pumppu, soittokello ja vaijerilukko. Esla Citypotkurien takuu on 3 vuotta! Katso lisätiedot ja kuvat.

Hinta kotiin toimitettuna alk. vain 449,- euroa!

 

Esla potkupyöräEsla potkupyörä

ESLA-Potkupyörä antaa uusia mahdollisuuksia liikkua omatoimisesti ja tavata muita ihmisiä. Se on helppokäyttöinen ja hyvä kulkuneuvo jokapäiväiseen liikkumiseen ja asioiden hoitoon. Potkupyörä kulkee keveästi kaikilla teillä, se on tukeva ohjata ja turvallinen ajaa, myös liukkailla keleillä. Liikenteessä potkupyöräilijä on jalankulkija. Esla potkupyörien takuu on 3 vuotta! Katso lisätiedot ja kuvat.

Hinta kotiin toimitettuna alk. vain 529,- euroa!

 

Esla kävelykelkka

Apu sisällä liikkumiseen

ESLA-Kävelykelkka. Kevyt, vain neljä kiloa painava, koivuinen kävelykelkka on erinomainen apu sisällä liikkumiseen. Kävelykelkassa on pyörät edessä, takana on pitävät huopalaahukset. Korkeus on säädettävissä. Kori pikkutavaroita varten on vakiovaruste. Laite soveltuu sisäkäyttöön. Katso lisätiedot ja kuvat.

Hinta kotiin toimitettuna alk. vain 149,- euroa!

 

 

 

 

Näppärä kulkuväline ja oiva kunnonkohottaja kaikenikäisille

Esla potkulautaEsla potkulauta

ESLA-Potkulaudat. Vahva teräsrunkoinen Esla-potkulauta on näppärä kulkuväline ja oiva kunnon kohottaja kaikenikäisille. Mukaan mökille, veneeseen tai asuntovaunuun! Suomen oloihin suunniteltu vankkarakenteinen Esla-potkulauta rullaa kevyesti myös sorateillä. Se on kevyt ja irroitettavien osien ansiosta mahtuu pieneen tilaan kuljetuksen ajaksi. Rumpujarru pysäyttää tarvittaessa varmasti. Esla-potkulaudalla liikut joustavasti ja nopeasti myös suurissa teollisuushalleissa, varastoissa ja laitoksissa. Tavarat kulkevat kevyesti korissa mukana. Esla-potkulautojen vakiovarusteena on kevyesti toimiva rumpujarru, tavarakori, automaattinen seisontajalka, lokasuojat, heijastimet ja soittokello.

Esla-potkulaudan takuu on 3 vuotta! Katso lisätiedot ja kuvat.

Esla-potkulauta kotiin toimitettuna alk. vain 339,- euroa!

Esla apupöytä

Hoitokalusteet

ESLA-Apupöydät moneen käyttöön. Apuvälineeksi sänkypotilaalle, monikäyttöpöydäksi kotiin tai toimistoon. Esla-apupöydältä voi sängyssä nauttia aterian ja kaltevuuden säädön ansiosta sitä voi käyttää myös lehti- ja kirjatukena. Toimistossa apupöytä on hyvä projektorin, piirtoheittimen, tulostimen jne. alustana.

Pyörillä liikuteltava pöytä voidaan lukita paikoilleen. Katso lisätiedot ja kuvat.

Esla-apupöytä kotiin toimitettuna alk. vain 199,- euroa. 

Eslan logo

Toteutus Pirpoike, Design by Joomla 1.6 templates