Invatuotteet

Tulosta

Esla rollaattoriEsteettömän asuin- ja toimintaympäristön parantamisen ja Esteettömyystuotteiden (linkiksi) myynnin ja asentamisen lisäksi Huoltomaailma palvelee erilaisten invatuotteiden ja apuvälineiden myynti-, asennus-, varaosa- ja huoltotoiminnoissa.

Liikkumisen apuvälineet

Huoltomaailma on kotimaisten ESLA-tuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä sekä huolto- ja varaosapalveluita tarjoava yritys. ESLA-tuotteiden valikoimasta löytyvät rollaattorit, potkupyörät ja kävelykelkat. Katso lisätietoja ESLA tuotteista tästä.

Apuväline- ja hoitokalustehuolto

PyötätuolihuoltoaHuollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä rollaattoreita, pyörätuoleja, potkupyöriä ja muita liikkumisen apuvälineitä sekä sairaala- ja hoitosänkyjä ja muita hoitolaitoskalusteita. Hyvin varustetulla huoltoautollamme voimme tulla asiakkaan luokse ja huoltaa ja korjata rikkinäisen laitteen paikan päällä. Apuvälinehuolto ja hoitokalustehuolto palvelee niin kotitalouksia kuin laitosasiakkaita.

Apuvälineet ja lisävarusteet

Apuvälineiden varaosien ja huoltopalveluiden lisäksi meiltä saa erilaisia lisävarusteita ja tarvikkeita rollaattoreihin, potkupyöriin, pyörätuoleihin, sähköpyörätuoleihin, sairaala- ja hoitosänkyihin ja jopa kävelykeppeihin. Tuoteluettelo ja hinnasto löytyy tästä.

Kotitaloudet saavat apuvälineiden huolto- ja muutostöistä hyödyntää kotitalousvähennyksen verotuksessaan.
Olipa tarve pieni tai suuri, palvelemme mielellämme. Ota yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoja ja saatetaan asiat kuntoon.

Tarjouspyyntö

Tradotim-tuoteTradotim-tuoteTradotim-tuote

Kuvat Tradotim Oy

Toteutus Pirpoike, Design by Joomla 1.6 templates