Kuivakäymälät

Tulosta

Nykyaikainen kuivakäymälä soveltuu sekä sisä- että ulkokäymäläksi mökille tai vakituiselle asunnolle. Huoltomaailman edustamista Biolanin ja Ympäristö Raidan kuivakäymälöistä löytyy oikea ratkaisu kaikkiin käyttötarpeisiin ja erilaisiin käyttöpaikkoihin.

Hyvin suunniteltu käymälä on hajuton, helppo tyhjentää ja mukava käyttää. Kuivakäymälä on ympäristön ystävän oikea valinta, sillä se ei tuhlaa puhdasta vettä eikä tuota jätevesiä puhdistettavaksi ja palauttaa arvokkaat ravinteet takaisin luonnon kiertoon. Hyvällä ja toimivalla kuivakäymälälaitteella voi parantaa myös vanhan käymälän käyttömukavuutta ja siten lisätä omaa asumismukavuuttaan.

Ulkokäymälöissä tarpeeksi tilava ja siisti käymälärakennus eli kansankielellä myös huussi tai puucee lisää myös viihtyvyyttä ja mukavuutta. Huoltomaailma toteuttaa toiveidenne mukaisen käymälärakennuksen täysin valmiiksi rakennettuna ja toimintavalmiina, tai halutessanne esim. pystytettynä puuvalmiina toimituksena tai tontille osina toimitettuna. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti oman maun ja toiveiden mukainen vaihtoehto.

Ota yhteyttä, niin teemme Sinulle reilun tarjouksen mieleisistäsi vaihtoehdoista. Autamme mielellämme suunnittelussa ja annamme lisätietoja tuotteista.

 

huussi huussiin

huussissa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvien lähde Biolan Oy

 

 

 

Toteutus Pirpoike, Design by Joomla 1.6 templates