Apuvälinehuolto

Tulosta

Palvelemme pitkäaikaisen työkokemuksen ja monipuolisen koulutuksen tuomalla ammattitaidolla kaikissa apuvälineiden huoltoon ja korjaukseen sekä asennukseen liittyvissä asioissa.

Liikkumisen apuvälineiden huolto- ja korjauspalvelut

PyörätuolihuoltoaHuollamme ja korjaamme kaikki liikuntarajoitteisten tarvitsemat liikkumisen apuvälineet, kuten rollaattorit, pyörätuolit, potkupyörät, pyöräkelkat ja muut apuvälineet. Hyvin varustetulla huoltoautollamme voimme tulla asiakkaan luokse ja huoltaa ja korjata rikkinäisen laitteen paikanpäällä. Huoltoautostamme löytyvät yleisimmät varaosat ja tarvikkeet sekä monipuoliset työkalut. Voimme tehdä työn myös korjaamolla, jossa voidaan tehdä myös vaikeimpiakin muutos- ja asennustöitä.

Olemme tunnettujen valmistajien valtuuttama huoltoliike.

Huolto pidentää ikää - vuosihuoltosopimus tuo kustannussäästöä

Säännöllinen huolto varmistaa laitteen käyttömukavuuden ja turvallisen toimivuuden ja pidentää laitteen käyttöikää. Tarjoamme asiakkaillemme myös laitteiden vuosihuoltosopimuspalvelua, jolloin laitteiden häiriötön käyttö on mahdollisimman hyvin turvattu ja näin myös mahdollistettu laitteiden pitkä ja taloudellinen käyttöikä.

Yhteistyö

Eslan logoToimimme tiiviissä yhteistyössä valmistajien ja maahantuojien sekä tavarantoimittajiemme kanssa, jolloin voimme taata ammattitaitoisen, nopean ja joustavan palvelun.

Liikkumisen apuvälineiden myynti

Esla potkupyöräMyymme kotiintoimitettuna kaikkia liikkumisen apuvälineitä. Rollaattorit, pyörätuolit, kävelytuet, potkupyörät, pyöräkelkat ja muut liikkumisen apuvälineet, kuhunkin käyttötarpeeseen parhaiten soveltuva tuote tunnettujen valmistajien valikoimista. Toimitamme tuotteet aina käyttäjälle kotiin tai laitokseen, käyttöönottohuollettuna, käyttäjälle yksilöllisesti säädettynä sekä käyttöopastus annettuna.

Ota yhteyttä, annamme tarjouksen haluamistasi vaihtoehdoista.

Tuote- ja tarvikemyynti

Myymme ja toimitamme kaikkia apuvälineiden lisä- ja mukavuusvarusteita sekä alkuperäisvaraosia sekä tarvikeosia. Paljon kysyttyjä tuotteita ovat esim. erilaiset pyörätuolin pehmusteet ja mukavuustuet sekä erilaiset apu- ja tukikahvat sekä puhkeamattomat renkaat potkupyöriin ja pyörätuoleihin. Kaikki lisä- ja mukavuusvarusteet sekä muut tuotteet saat aina halutessasi asennettuna. Kysy lisää ja kerro toiveesi, miten voisimme tehdä liikkumisestasi mukavamman, vaivattomamman ja turvallisemman.

Yhteydenottopyyntö

Pyöratuolitunnus

 

Toteutus Pirpoike, Design by Joomla 1.6 templates